Inici Destacats L’Ajuntament d’Ibi al complet condemna els atacs contra murals per la tolerància...

L’Ajuntament d’Ibi al complet condemna els atacs contra murals per la tolerància al seu casc urbà

205
0
COMPARTIR

Al llarg de les darreres setmanes, la vila d’Ibi ha experimentat diversos actes vandàlics contra murals pintats per tot el casc urbà per l’artista local Fefeto i altres. En ells es representen imatges que reivindiquen la tolerància cap a qualsevol tendència sexual, entre altres. Actes que la Corporació Municipal iberuda en el seu conjunt han condemnat mitjançant aquest comunicat:

“En els últims dies hem assistit al nostre municipi a diversos atacs contra murals urbans, que no reflecteixen sinó la intolerància i la covardia de qui no entén d’una altra manera de manifestar les seves opinions. Suposen, així mateix, un atac al poble d’Ibi i el dany al seu patrimoni artístic, atemptant contra drets fonamentals reconeguts a tota la ciutadania.

Les pintades a les expressions artístiques destinades a reivindicar la diversitat sexual i contra la violència de gènere, no serveixen més que per reafirmar la necessitat de seguir incidint en l’educació per al respecte, la llibertat i la tolerància. També per animar-nos a seguir treballant amb il·lusió i fermesa per aconseguir arribar a una societat en la qual tots i totes visquem en igualtat real, denunciant aquest i qualsevol altre tipus d’accions similars davant l’autoritat competent.

A través d’aquest comunicat, totes les persones que composem la Corporació Municipal d’Ibi condemnem unànimement aquestes accions i fem públic el nostre suport, tant als autors dels murals com a les associacions que més activament treballen en pro dels drets d’aquests col·lectius. A el mateix temps, ens comprometem a seguir treballant per la defensa de totes les persones, especialment de les més atacades gratuïtament per la seva identitat o condició, reforçant el nostre compromís amb els principis d’igualtat, seguretat, llibertat, integritat i dignitat inherents a tots els éssers humans, manifestant la nostra més absoluta repulsa davant qualsevol forma de violència i intimidació”.