Home Destacats L’Ajuntament d’Ibi dóna la benvinguda al voluntariat del Camp de Treball Internacional

L’Ajuntament d’Ibi dóna la benvinguda al voluntariat del Camp de Treball Internacional

0
SHARE
Voluntaris en la recepció per part de les autoritats

L’alcalde d’Ibi, Sergio Carrasco, la vicealcaldessa, Aitana Gandía, acompanyats per la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ibi, Blanca Navarro, i altres membres de l’equip de govern han rebut al consistori les 26 persones participants que formaran part del Camp de Treball Internacional que es realitza cada any a Ibi, del 12 al 26 de juliol. El grup està format per joves amb edats compreses entre els 18 i els 30 anys i que procedeixen de diversos punts de la geografia espanyola com la Comunitat Valenciana, Euskadi, Andalusia i Madrid i de l’estranger com Mèxic, Turquia, Itàlia, França i Alemanya .

Els participants han arribat a la localitat de forma voluntària, a través de l’IVAJ, per treballar pel medi ambient d’Ibi i, especialment, per fer treballs de millora i condicionament a l’Estació Biològica de Torretes. Entre les actuacions que realitzaran es troben la neteja de zones de barrancs, la millora de les col·leccions del Jardí Botànic així com el condicionament i millora de senders.

Durant la seua estada al municipi, s’allotgen al pavelló multiesport del CEIP Felicitat Bernabeu i podran fer ús de les instal·lacions del centre com el menjador, cuina, pavellons amb llits, dutxes i zones d’activitats i de descans. Després de la jornada de voluntariat, per les vesprades, realitzaran diferents activitats de lleure que els permetran conèixer la localitat com, per exemple, visitar els Museus, assistir a les actuacions de danses típiques a la nit, banyar-se a les piscines municipals o visitar els llocs més emblemàtics del municipi.

La regidora de Medi Ambient, Blanca Navarro, explica que “aquest tipus de voluntariat mediambiental, que ja fa anys que es realitza a Ibi, enriqueix tant les persones que en formen part i l’experimenten com a la nostra localitat que rep la visita de persones d’altres llocs i que, a més, treballen pel nostre entorn, coneixent-lo i protegint-lo. Agraïm a tots aquests i aquestes joves la seva implicació i haver triat Ibi com a destí, esperem que s’emporten un gran record d’Ibi, dels seus veïns i veïnes, així com la gran satisfacció de tot allò que ens han aportat amb la seua feina”.