Home Destacats L´Ajuntament d´Ibi inicia les obres d’un nou magatzem a l’alberg municipal...

L´Ajuntament d´Ibi inicia les obres d’un nou magatzem a l’alberg municipal d’animals

179
0
SHARE
Imatge de la visita a les obres

L’Ajuntament d’Ibi ha iniciat les obres de construcció d’un nou magatzem de 100 m² a l’alberg municipal d’animals, el cost del qual serà de 121.648,87 € i serà executat en el termini de 10 mesos per l’empresa Eladio Silvestre SA.

D’aquesta manera, es milloraran en gran mesura les instal·lacions de l’alberg municipal d’animals (Protectora d’Ibi) i es realitzarà com a millora el tancament de les gosseres, amb la reconstrucció dels tancaments de diverses gosseres deteriorades mitjançant l’aixecat de reixat, demolició dels murets de blocs més deteriorats, reconstrucció de murets de blocs prefabricats de formigó i porta daccés a cada recinte.

D’altra banda, també es realitzarà la millora en el drenatge de les gosseres, en què se substituirà la canaleta existent i es connectaran les canals prefabricades de formigó al costat de les gosseres amb la canal central de pati. Les sobres han estat visitades aquest matí per l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, i la regidora de tinença d’animals, Loli de l’Asunción.