Home Economia L’Ajuntament d’Ibi permetrà ampliar les terrasses dels establiments hostalers

L’Ajuntament d’Ibi permetrà ampliar les terrasses dels establiments hostalers

374
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi permetrà l’ampliació de terrasses després d’un estudi individualitzat i valorant les condicions de l’espai públic. L’objectiu és facilitar, en la mesura del possible, el mateix servei de terrassa efectuat que l’any anterior.
Els interessats hauran de sol·licitar-ho per escrit, adjuntant un croquis o pla de la superfície que es pretén ampliar. En el cas que s’envaïsca el front de façana diferent al seu establiment, hauran d’aportar autorització dels propietaris de l’immoble. A més, presentaran certificat de l’assegurança de responsabilitat civil. A fi de facilitar la tramitació de l’ampliació, se’ls facilita model de declaració responsable.
De la mateixa manera, les activitats d’hostaleria i restauració hauran d’adoptar i garantir les mesures de prevenció i higiene fixades actualment en la prestació del servei de terrassa, complint amb la normativa del “Pla per a la Transició cap a una nova normalitat” en la Fase 1. Així mateix, s’han de respectar els horaris indicats en cada fase, sent l’horari d’obertura (08.00 hores).
Les instàncies podran ser presentades presencialment en el propi Ajuntament o a través de seu electrònica, dirigides al departament d’Activitats de l’Ajuntament d’Ibi.
Per a qualsevol consulta i informació, poden realitzar-la a través del telèfon 965552450 Ext.: 211, en horari de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres, o bé enviant un correu a gestionambiental@ibi.es.
Des de l’Ajuntament d’Ibi continuarem oferint ajuda i compromís a tots els bars i restaurants de la localitat. A causa de l’actual crisi que vivim i després de romandre més de dos mesos tancats, l´objectiu és alleujar, dins de les nostres possibilitats, una part de les càrregues econòmiques que pateixen. Per tant, i com ja havíem comunicat anteriorment, en 2020 estaran exempts del pagament de la taxa municipal de terrasses. Amb aquesta mesura volem contribuir a la recuperació d’un sector tan important i que actualment viu una delicada situació. De la mateixa manera, continuem estudiant altres mesures per a impulsar aquesta activitat.
Des de l’Ajuntament s’apel·la a la responsabilitat individual que tan necessària serà en les fases de desescalada, sense oblidar que el *Covid-19 encara segueix present. És necessari posar de la nostra part per a no fer un pas arrere, respectant les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries referent a distanciament, mobilitat i mesures higièniques.