Home Destacats L´Ajuntament d´Ibi renovarà les pistes de tenis del Poliesportiu Municipal

L´Ajuntament d´Ibi renovarà les pistes de tenis del Poliesportiu Municipal

392
0
SHARE

L´Ajuntament d´Ibi iniciarà aquest mes de novembre les obres de millores de les pistes de tenis del Poliesportiu Municipal. Unes obres el pressupost de les quals és de 216.958,05 euros i que sufragarà íntegrament el consistori. L’empresa encarregada de les tasques és Involucra SL i el termini d’execució serà de 4 mesos, encara que sense entorpir gaire la rutina de les persones que el practiquen, ja que s’executaran, en primer lloc, les obres de dues pistes i després les altres dos.

Amb aquesta millora es pretén que les quatre pistes de tenis existents a les instal·lacions esportives municipals, i que es van construir al seu moment amb formigó porós, tinguen un acabat esportiu amb resines acríliques sobre una superfície d’aglomerat asfàltic, seguint les directrius del Consell Superior de Esports (CSD), la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET) i la Federació Internacional de Tennis (ITF). Per això les noves pistes presentaran un acabat superficial esportiu homologat com a categoria 3, per la Federació Internacional de Tennis. A més, les dimensions exteriors de les pistes s’adequaran i s’adaptaran a les mesures establertes actualment.

Les obres, per tant, consistiran en l’obertura i el condicionament dels accessos a les pistes, el desmuntatge d’elements de tancament de pistes, conformació del nou perímetre i dels pendents, fonamentació de pals, tancament i canal de desguàs, estès de formigó botuminós en capes, regularització i estès de resines acríliques, així com el marcatge i la col·locació de nous elements a les pistes. A més, l’empresa que realitza les obres presenta com a millores la il·luminació de les pistes de frontó, dos marcadors per a les pistes de tennis i subministrament elèctric per a la caseta-magatzem, subministrament de dues lones per cobrir les pistes de tenis, el subministrament i instal·lació de 264 seients a les grades i la pavimentació amb formigó ratllat d’una superfície de 250 m².