Home Alcoià L’Ajuntament farà demà un segon repartiment de mascaretes en els polígons

L’Ajuntament farà demà un segon repartiment de mascaretes en els polígons

308
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi realitzarà un nou repartiment de mascaretes en els polígons de la ciutat demà dimecres, 22 d’abril. Després de testar amb els empresaris com havia funcionat el primer repartiment, s’ha acordat mantenir els mateixos punts d’entrega i ampliar l’horari. El nou horari d’entrega de les mascaretes en els polígons serà de 5:30 a 8 del matí per a cobrir el primer torn de les fàbriques i de les 13.30 a 15.30 hores, per accedir al segon torn i també, per a alguns treballadors que acaben el primer torn.
Aquest repartiment es tracta d’una mesura complementària a les que ja s’han realitzat, com l’entrega de mascaretes al transport públic per part de la Subdelegació del Govern, o l’entrega de mascaretes per part de la Conselleria de Sanitat a través de les farmàcies als majors de 65 anys i grups de risc que està realitzant-se des del dilluns.
El repartiment de mascaretes suposa una mesura de sensibilització, que ajuda a recordar a la població la importància de protegir-se per ajudar a combatre la Covid-19. Cal recordar, no obstant que les principals mesures de seguretat continuen sent mantenir la distància de seguretat amb altres persones i rentar-se les mans amb sabó de manera habitual. D’altra banda, les mesures dins del lloc de treball han d’estar garantides per part de l’empresa.
Els punts d’entrega de les mascaretes seran:
1. Polígon Industrial Cotes Baixes:
◦ Rotonda Gasolinera/Carrer C: Policia Local
◦ Carrer B / Hispanitat: Policia Local
2. Polígon Industrial Beniata
◦ Rotonda Font Roja / Ctra. Font Roja: Protecció Civil
3. Polígon Industrial Santiago Payá
◦ Rotonda d’accés (Mirofret): Protecció Civil
4. Polígon Cotes Altes (Realets)
◦ Rotonda d’accés (Consum): Protecció Civil
Els agents realitzaren el tall en els punts indicats, es controlarà l’accés i es farà lliurament de mascaretes a aquells treballadors que vagen al polígon industrial. Per part del responsable del torn es mantindrà el servei pels voltants dels polígons de Santiago Payá i Beniata per a col•laborar amb els voluntaris de Protecció Civil.