Home Alcoi L’alcoiano guanya el XLIII Trofeu Ciutat d’Alcoi

L’alcoiano guanya el XLIII Trofeu Ciutat d’Alcoi

411
0
SHARE

El Camp Municipal d’El Collao ha acollit el XLIII Trofeu Ciutat d’Alcoi de futbol, el passat dissabte 7 d’agost, que va enfrontar al CD Alcoiano i el CF Murcia.

Com és habitual, de manera prèvia a la celebració del partit, va tindre lloc la presentació de la plantilla del CD Alcoiano per a la pròxima temporada. Per concloure amb aquest acte de presentació Ausiàs Gisbert i Víctor Pastor, van interpretar l’himne del Deportivo amb els seus violoncel i violí.

El marcador ha tremolat als 8 minuts de l’inici del partit amb un gol en pròpia porta, l’alcoiano encapçalava el marcador. Poc després, el Real Murcia CF posava el partit a empat amb el gol de Alberto González al minut 23. Just abans d’anarsen al descans, Andy Escudero posa el marcador per damunt amb un gol al minut 45 i ens desvela la puntació final.

Amb aquest 2-1, el alcoiano ha aconseguit el trofeu i es prepara per al pròxim partit contra l’Intercity, també a casa, el dimecres 11 d’agost a les 19h.