Home Alcoi L’Alcoyano continua imparable i venç al Mestalla 2 a 1

L’Alcoyano continua imparable i venç al Mestalla 2 a 1

594
0
SHARE

L’Alcoyano torna a mostrar la seua superioritat i venç al València Mestalla per 2 a 1. Mourad i Raúl González han sigut els encarregats de col·locar els 2 punts en el marcador.

El Primer d’ells arrivaba en el minut 7 de la primera part quan Mourad col·locava l’esfèric després d’un tret que ja el caracteritza. Mentre que el 2 a 0 arribava en el minut 59 després d’un córner que Raúl González rematava amb el cap.

El Mestalla ha volgut durant tot el partit arribar a la porteria però sol ho aconseguia en el minut 78 amb un gol de Vázquez.

Amb aquest resultat l’Alcoyano aferma la seua posició després de classificar-se la setmana passada per a la PRO i optar a l’ascens a Segona A

Ficha técnica:

CD Alcoyano: José Juan, Primi, Raúl González, Ángel López, Jordan Sánchez, Juanan, Jorge Moltó (Solbes 75′), Ali Diakité (Jony 66′), Mourad (Raillo 66′), Alberto Rubio (Pablo Carbonell 60′), Omar Ramos (Juli 60′).

Valencia Mestalla: Unai Etxebarria, Joseda, Adri Gómez, Facu González (Kevin Sibille), Jesús Vázquez, Koba Koindredi (Facu García), Esquerdo, Pablo Gozálbez (Fadiga Ouattara), William de Camargo (David Ruiz), Fran Pérez (Carlos González), Fran Navarro.

Goles: 1-0 (Mourad, 8′), 2-0 (Raúl González 60′) 2-1 (Jesús Vázquez 79′),

Árbitro: Brull Acerete, del comité territorial catalán, amonestó a: CD Alcoyano: Jorge Moltó (35′), Juanan (54′), Valencia Mestalla: Facu González (33′), Joseda Menargues (39′), Facu García (88′),