Home Cultura L’Alqueria d’Asnar programa unes Festes alternatives en torn a la Cultura degut...

L’Alqueria d’Asnar programa unes Festes alternatives en torn a la Cultura degut a la Covid19

394
0
SHARE

La pandèmia de coronavirus vigent de tot el món des del mes de març ha obligat a tots els ajuntaments de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla a suspendre les seues Festes. Habitualment, aquests esdeveniments suposen concentracions de persones, fet que pot incrementar el nombre de contagis pel virus. Un extrem que es vol evitar a tota costa per part de les autoritats sanitàries.

Entre aquest passat cap de setmana i el proper, la localitat de l’Alqueria d’Asnar hauria de celebrar les seues festes patronals. Solen dividir-se en diferents vessants, incloses les de Moros i Cristians o les adreçades als més joves. Però enguany, les mesures de prevenció cntra la Covid19 han obligat a les autoritats a modificar la programació, més encara després de l’aparició del primer positiu a la localitat.

Les Festes tindran enguany un marcat caire cultural, amb actes que garanteixen el compliment de les mesures de seguretat sanitària. Així, aquest passat cap de setmana s’han dut a terme activitats com un concert de jazz, monòlegs o partides de pilota valenciana. Ja cara al proper cap de setmana, l’Ajuntament de l’Alqueria d’Asnar ha optat per recuperar les desfilades dels ‘cabuts’. Un esdeveniment que estarà envoltat de més iniciatives culturals relacionades amb el teatre.