Home Alcoi L’alumnat del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts actuarà a...

L’alumnat del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts actuarà a l’IVAM CADA Alcoi

0
SHARE

L’IVAM i el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts Reina Sofia continuen amb la seua col·laboració en aquesta temporada 2020-2021, per a acostar les diferents arts i mostrar la vinculació existent entre elles, aptes per a tots els públics.

Així, amb l’objectiu de donar difusió a la creació artística i fer-la més accessible, han creat un programa de concerts amb el qual aconsegueixen integrar les programacions pròpies, contextualitzant, a través de les peces musicals que s’interpreten en les actuacions,les diferents propostes expositives que es presenten en l’IVAM, tant en la seu de València com en la d’Alcoi. A l’IVAM CADA Alcoi, l’actuació tindrà lloc proper divendres, 4 de març a les 19:00 hores. L’entrada és gratuïta fins completar l’aforament.

Amb aquesta col·laboració, totes dues institucions reivindiquen la necessitat de treballar en una cultura oberta, polièdrica i plural, així com la importància de la cultura en el desenvolupament de les societats contemporànies.

El Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts (Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofía) té com a objectiu fonamental promoure una formació professional d’alt nivell dirigida a jóvens cantants i músics procedents d’Espanya, de la Unió Europea i de la resta del món; preparar orgànicament i estructuralment el cantant líric i afavorir al màxim la seua adequada inserció en elmón professional. Per a això, durant el període de formació, els integrants de l’opera studio viuen i conviuen amb el dia a dia del Palau de les Arts Reina Sofía, participen en les activitats programades en cada temporada i estan en contacte estret amb elsartistes que hi intervenen.