Inici Alcoià L’arxiu i les biblioteques municipals obriran progressivament a partir del dilluns 4...

L’arxiu i les biblioteques municipals obriran progressivament a partir del dilluns 4 de maig

242
0
COMPARTIR

Seguint el calendari fixat pel Govern i els Ministeris de Sanitat i Cultura, l’Arxiu i les Biblioteques Municipals d’Alcoi recuperaran els seus serveis de forma gradual.
En primer lloc dins de la Fase 0 que començarà el dilluns 4 de maig l’Arxiu estarà obert per a consultes en sala mitjançant reserva prèvia (per correu arxiu@alcoi.org o telèfon 965537143), únicament en horari de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres.
A partir del dilluns 11 de maig en la fase 1 obrin totes les biblioteques però únicament per a préstecs en sala i devolucions. No hi haurà consulta en sala, ni premsa, ni préstec de portàtils ni sala d’estudis.
L’horari serà en la Biblioteca Central Ricardo Senabre, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h, i els dissabtes de 9:30 h a 14 h.
La resta de centres (Biblioteca Tirisiti, Biblioteca Uixola i Biblioteca Zona Nord) obriran únicament de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres.
Totes les activitats programades en la Biblioteca Tirisiti quedem suspeses i passen a ser en modalitat online.
En la fase 2, a partir del dilluns 25 de maig, s’amplia el servei a consulta en sala, però amb un aforament màxim del 30%. No hi haurà premsa ni préstec de portàtils.
L’horari serà en la Biblioteca Central Ricardo Senabre, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h, i els dissabtes de 9:30 h a 14 h.
L’horari de la Biblioteca Tirisiti s’amplia, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h.
Les dues sucursals urbanes (Biblioteca Uixola i Biblioteca Zona Nord) obriran únicament de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres.
Totes les activitats programades en la Biblioteca Tirisiti queden suspeses i passen a ser en modalitat online.
Mesures de seguretat i higiene
Seguint instruccions de les autoritats sanitàries, s’ha procedit a la desinfecció de totes les instal•lacions durant el confinament. Com a mesures de prevenció, s’ha disposat que, per a poder accedir a les biblioteques, es facilitaran guants i gel hidroalcohòlic, i tots els llibres i documents que es tornen passaran una quarantena de 15 dies abans de retornar al préstec públic.