Home Ibi L’Assil Sant Joaquim d’Ibi rep 20.000 euros per a adaptar habitacions al...

L’Assil Sant Joaquim d’Ibi rep 20.000 euros per a adaptar habitacions al coronavirus per part d’una empresa local

599
0
SHARE

Les donacions estan sent -especialment durant els primers compassos de la pandèmia- el principal element per a abastir a les diferents instal·lacions sanitàries. Tant empreses com particulars han fet de la seua solidaritat un dels principals escuts contra el coronavirus, tant per als professionals de la sanitat com per a la població en general. Menció especial mereixen les donacions als centres on atenen a persones majors, principals víctimes del Covid19 a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Una de les empreses que ha dut a terme una de les darreres donacions és Smurfit Kappa. La multinacional, redicada a Ibi, ha fet una donació per valor de 20.000 euros destinada a l’Assil Sant Joaquim d’Ibi. Aquesta residència, afortunadament, no ha registrat cap positiu per coronavirus, pel que el seus residents estan segur pel moment. No obstant, les seues instal·lacions no estan preparades per a un hipotètic combat contra la pandèmia.

La donació de la mercantil iberuda va orientada precisament a possibilitat l’adaptació de les habitacions de l’assil per a aïllar millor als usuaris del virus. Aquesta és la segona donació que du a terme Smurfit Kappa després de que la primera, composada per elements de protecció contra el contagi, sumara al voltant de 3.000 euros. Aquest és altre dels múltiples exemples de solidaritat empresarial registrats a la muntanya alacantina durant l’episodi del Covid19.