Home Alcoi L’Associació de Bombers de La Muntanya realitzarà una col·laboració misteriosa a la...

L’Associació de Bombers de La Muntanya realitzarà una col·laboració misteriosa a la Fira Modernista d’Alcoi

0
SHARE
Lorena Zamorano, Regidora de Turisme,junt a diversos integrants de l’Associació de Bombers de La Muntanya
Lorena Zamorano, Regidora de Turisme, junt a diversos integrants de l’Associació de Bombers de La Muntanya

L’Associació de Bombers de la muntanya realitzarà un any més una col·laboració amb l’ajuntament i la regidoria de turisme per a ser part de la Fira Modernista d’Alcoi. Des de les primeres edicions en què van participant, l’associació sempre ha donat sorpreses a la població amb la seua col·laboració i han “omplit de colors eixos dies que no saps mai per on vindran” explica Lorena Zamorano, Regidora de Turisme.

José Rafael Torres, bomber retirat de l’Associació, assegura que “en el programa no hi ha res i per això serà una sorpresa per a nosaltres també”. Des de l’associació expliquen que no hi han preparat res especial enguany perquè després de la pandèmia s’han relaxat un poc

Torres incideix en què “potser enguany no hi ha activitat o potser es creme tot i els bombers actuem i fem el que siga necessari” i assegura que “l’experiència dels bombers es la pràctica d’estar descansant i que de cop és monte tot el sarao i hagen d’actuar amb rapidesa”.

L’associació assegura que estan pensant a fer alguna diferent, entretingut i atractiu per trencar la monotonía de l’esdeveniment per a les pròximes edicions, però sense abusar molt de la cosa i que enguany es limitaran a estar ací previnguts per qualsevol cosa que puga ocórrer. Zamorano assegura que “La policia també serà avisada perquè estiguen en alerta i no es dugen cap esglai”.