Home Cocentaina Obert el termini d’inscripció per al Trail Fira de Tots Sants de...

Obert el termini d’inscripció per al Trail Fira de Tots Sants de Cocentaina

631
0
SHARE
Cartell Trail Fira de Tots Sants de Cocentaina 2022

El Trail Fira de Tots Sants de Cocentaina, organitzat per l’entitat esportiva Soca-Run Club d’Esports de Muntanya amb el suport de la Fira de Cocentaina, obri aquest dilluns, 1 d’agost el termini d’inscripció per a la carrera que se celebrarà diumenge que ve, 6 de novembre de 2022, a les 09:00h, i en la qual podrà participar qualsevol persona, major d’edat, sense distinció de sexe o nacionalitat.

Les inscripcions es podran realitzar a través d’inscripció anticipada al següent portal web:

https://sportmaniacs.com/es/races/v-trail-fira-de-tots-sants

O bé inscribint-se el mateix dia de la prova, fins a mitja hora abans de l’inici d’aquesta, amb la condició de no superar el límit de participants.

Només s’admetran 500 participants sumant les tres modalitats, de manera que arribat a aquest límit NO s’admetran més inscripcions, ni de forma anticipada ni el mateix dia de la prova.

Aquest esdeveniment esportiu consta de tres carreres: Trail Llarg, de 20km de recorregut; Sprint Trail de 8km i Marxa no competitiva de 8 km. El recorregut compta amb dos traçats diferents, discorrent tots dos, en la seua gran majoria, pel Parc Natural de la Serra de Mariola. El traçat 1, per a la Carrera de 20km, té un desnivell aproximat de 1.140 metres de desnivell positiu, mentre que el traçat 2, per a la Carrera de 8km i la marxa no competitiva, s’ha dissenyat amb un desnivell aproximat de 515 metres de desnivell positiu.

L’import de la inscripció serà, per al recorregut de 20km, de 16€ la inscripció anticipada, 20€ el mateix dia de la prova i de 13€ la inscripció anticipada, 16€ el mateix dia de la prova, per al traçat de 8km i marxa no competitiva.

Tant l’eixida com la meta es localitzen en la Plaça del Pla de Cocentaina. Tota la informació de la carrera, inclosos els diferents recorreguts es poden consultar els recorreguts en la web del Trail Fira de Tots Sants:

http://trailfiradetotssants.com/

Des de la seua creació, en 2016, el nombre de participants en cada carrera ha anat en augment, convertint-se en un referent dins de les carreres de muntanya a nivell provincial i autonòmic, acollint corredors de més de 40 localitats diferents tant dins com fora de la Comunitat Valenciana. Després de dos anys d’aturada forçosa a causa de la pandèmia de Covid19, el Trail Fira de Tots Sants espera enguany tornar a situar-se en xifres de l’última edició de 2019, quan per primera vegada en la història del certamen es va penjar el cartell de ‘complet’.