Home Destacats L’atleta murer Víctor Pascual “El Roig” queda primer a una prova reconeguda internacionalment per...

L’atleta murer Víctor Pascual “El Roig” queda primer a una prova reconeguda internacionalment per la seua dificultat i duresa

394
0
SHARE
Víctor Pascual a la prova Spartan Ultra France
Víctor Pascual a la prova Spartan Ultra France

El corredor murer Víctor Pascual Gómez, conegut com “El Roig”, ha quedat primer classificat en la seua categoria i sisé a la general, amb un temps de 8 hores, 15 minuts i 53 segons a la ‘Spartan Ultra France’ disputada als Alps francesos.

La prova és reconeguda en l’àmbit internacional per la seua dificultat i duresa. Consta de 50 km, 60 obstacles i un desnivell positiu acumulat de 3.700 metres, amb representants de 21 països.

L’atleta murer ha desafiat l’altitud de les muntanyes, el pas pels rius, la natació en llacs, les nombroses càrregues i arrossegaments, per cobrir la prova ultra amb èxit, en una demostració més de la immensa capacitat física i mental que atresora el nostre competidor local.

“És una de les proves més dures entre les quals he participat; l’acumulació de quilòmetres amb el cansament provocat per la càrrega de sacs, cadenes, les proves de suspensió, l’altitud i la humitat, la fa molt dura i provoca que moltíssima gent abandone”.