Home Destacats L’empitjorament de la pandèmia obliga a tancar instal·lacions i activitats municipals també...

L’empitjorament de la pandèmia obliga a tancar instal·lacions i activitats municipals també a Muro

0
SHARE

Pràcticament cap població de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla està exempta de casos de coronavirus entre la seua població. És més, moltes de les localitats afectades, especialment les més poblades de la zona, superen sobradament els mil casos per cada 100.000 habitants, incloent la vila de Muro. Són les pitjors dades de tota la pandèmia, pel que l’Ajuntament murer ha sigut dels darrers en activar més restriccions per a contenir el virus.

Com ja han fet bona part de les localitats amb major incidència acumulada de la Covid19 a la muntanya alacantina, la vila murera ha decidit tancar totes les instal·lacions municipals. Només els serveis fonamentals atendran presencialment en horari restringit i amb cita prèvia. Unes mesures que estaran actives a la població fins el proper 27 de gener, quan es tornarà a avaluar l’evolució de la crisi a la localitat.

Mentre tant, no es podran utilitzar els espais públics municipals -incloent parcs i jardins- ni tampoc instal·lacions esportives. La programació cultural també ha quedat suspesa davant l’extensió del virus, mentre que l’Ajuntament ha recomanat a les associacions locals que cancel·len les activitats que tingueren previstes. Així mateix, el Consistori ha reconamant el tancament del centre de l’Associació de Malalts d’Alzheimer (AFA) i ha suspès el mercat ambulant.