Home Cocentaina L’empresariat contestà es reuneix amb l’equip de Govern per a perfilar el...

L’empresariat contestà es reuneix amb l’equip de Govern per a perfilar el futur Pla de Polígons amb ajudes de l’IVACE

0
SHARE
Reunió entre empresaris i Ajuntament al Saló de Plens de contestà.

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Cocentaina ha acollit la reunió entre el govern municipal -representat per Jordi Pla, Alcalde de Cocentaina, i Paco Payà, regidor de Sectors Productius- i els membres de la Federació Empresarial de l’Alcoià-Comtat (FEDAC), l’Associació Comarcal d’Empresaris Tèxtils (Acetex) i els diferents representants dels polígons industrials de Cocentaina.

L’objectiu d’aquesta reunió ha sigut conèixer de primera mà les demandes i necessitats dels empresaris i treballadors dels polígons industrials per tal de començar a elaborar un Pla de Polígons amb el qual sol·licitar una subvenció a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Mantenir el caràcter industrial de Cocentaina

El primer edil contestà ha definit la reunió com “molt profitosa” i ha assegurat que “el nostre objectiu és impulsar la modernització de les nostres àrees industrials, la qual cosa suposarà generar major activitat econòmica i, sobretot, nous llocs de treball. A més a més, volem dur a terme aquesta modernització de la mà d’empresaris i treballadors, de baix cap a dalt, no amb ocurrències com s’ha fet fins ara. L’objectiu final d’aquesta iniciativa és que les nostres àrees industrials es convertisquen en polígons del segle XXI i Cocentaina siga un poble industrial”.