Home Alcoi L’entrenador de porters Marcos Abad, d’Alcoi, ha ampliat la seua vinculació amb...

L’entrenador de porters Marcos Abad, d’Alcoi, ha ampliat la seua vinculació amb el Leeds United

362
0
SHARE
L’entrenador de porters Marcos Abad, d’Alcoi, ha ampliat la seua vinculació amb el Leeds United fins al 30 de juny de 2025, la qual cosa sens dubte és una fita en la seua trajectòria ja que cal recordar que va arribar a la formació anglesa en 2017.
Després de graduar-se en la Universitat d’Alacant amb el títol de Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Marcos Abad va començar la seua carrera d’entrenador de porters en 2009. Va ser llavors quan es va unir al CD Alcoyano. En 2010, Abad es va incorporar a l’ELX.
En aquest cicle, Abad va poder desenvolupar els seus coneixements amb entrenadors de la talla de José Bordalás, Fran Escribá, Rubén Baraja o Alberto Toril. Set anys després de la seua arribada Abad es va unir a Aitor Karanka en el Middlesbrough F.C..
Ara bé, després de l’acomiadament d’Aitor Karanka cap al final de la temporada 2016/17 i la sortida del Director de Futbol Víctor Orta en l’estiu, Abad va deixar el club en l’estiu de 2017.
El 19 de juny de 2017, Abad va ser anunciat com el nou entrenador de porters del Leeds United , tornant a unir-se a Víctor Orta com a part del personal de Thomas Christiansen. Orta va revelar en la conferència de premsa que va donar a conèixer a Christiansen que Abad havia rebutjat un salari més alt en la Superliga xinesa per a unir-se al Leeds.