Home Esports L’equip Onil 3×3 es queda a les semifinals del Red Bull HalfCourt...

L’equip Onil 3×3 es queda a les semifinals del Red Bull HalfCourt contra Rússia.

344
0
SHARE

L’equip Onil 3×3 va aconseguir el passe al Red Bull HalfCourt, després de debutar i guanyar el 1r Red Bull Open 3×3 Espanya. Es tracta d’una competició que conta amb el 16 guanyadors mundials dels circuits Red Bull, i ha tingut lloc aquest cap de setmana a Roma.

L’equip d’Onil s’ha quedat a les portes de la final, siguen derrotats per Rússia. Tot i això és un equip que en tan sols un any ha aconseguit moltes victòries, a més és considerat el primer club de 3×3 d’Espanya amb una estructura esportiva completament professionalitzada i fins hui és l’equip que en 2021 ha disputat més tornejos d’àmbit internacional.

A la fi de maig va començar la seua estrena europea en gran amb la victòria en el Campionat FIBA 3×3 de Lituània celebrat en Kaunas.

També es va proclamar subcampió nacional italià en la seua primera participació en un torneig final del país transalpí. Per a finalitzar aquesta gira, Onil 3×3 va posar l’insígnia de plata a l’estiu 2021 en aconseguir el subcampionat de Grècia en el 3×3 Greece Tour Piraeus celebrat a Atenes.

A aquesta ja extensa marxa internacional, els alacantins sumen a més en les seues vitrines el 1r Stage del 4 Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet celebrat a Badalona, la tercera posició en la Herbalife Bàsquet 3×3 Sèries disputada a Madrid.

És així com el Club Bàsquet Onil 3×3 s’ha consolidat com un dels referents del 3×3 espanyol i internacional.