Home Alcoi L’equip “Trencacames” guanya la X edició del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi

L’equip “Trencacames” guanya la X edició del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi

637
0
SHARE

Alcoi ha acollit la desena edició del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi, una cursa que dedica la seua recaptació per la lluita enfront el càncer i on han participat més de 2.000 participants.

Des de les 7:30 del matí del dissabte la música ha convocat als i les esportistes a la cita prèvia a la cursa en la Plaça de Dins d’Alcoi. Aquest any, per a la celebració del 10 aniversari, la cantant Ana Valor ha composat una cançó per al Trail anomenada “Lliure” en una edició que s’ha homenatjat a totes les persones que han participat al llarg de les últimes edicions.

Una vegada conclós l’acte, els dos “gegants” de Na Saurina d’Entença i Roger de Lluria, acompanyats del Grup de Danses Sant Jordi i la Colla de Xirimiters de Barxell, han rebut els participants de totes les modalitats i els han acompanyat fins l’eixida.

Una novetat d’aquest any és que tvA i la productora Artequatre, han realitzat un directe de més de 4 hores on tan els telespectadors com el públic que ha estat present en la “Bandeja” han pogut seguir en directe la cursa.  

Amb un temps de 4:48:44h l’equip “Trencacames” format per Avelino Martínez, Sergio Aznar, Manuel Corbí i José Antonio Díaz, han recorregut els 44 kilòmetres de la categoria principal del Trail i han resultat guanyadors d’aquesta 10 edició de la prova.

L’Equip “Powe Gym” amb Jairo Laguna, Pau Pascual, Jairo Espí i Andrés Jover han quedat segons amb un temps de 4:54:26h i “Egari Trail” amb Miguel A. Sánchez, Santiago Navarro, Luis Rico i Juan José López han quedat el tercera possició amb un temps de 4:57:28h.

D’altra banda, el primer equip femení en completar els 44K del Trail ha estat el “Primavera Group Trail” amb Roser Nicolau, Laura I. Lara, Victoria Ballenilla i Elena Veracruz amb un temps de 4:54:15h. I en la categoria mixta, han resultat primers l’equip “Team Flato”.

En la categoria de Mig Trail, l’equip guanyador masculí ha sigut “Andrea Piñero Nutricionista” amb un temps de 2:59:41h i el guanyador femení ha estat “Cafetería El Cantó”.

En marxa, l’equip masculí  “Balones Team” ha aconseguit la primera plaça amb un temps de 3:17:26h, mentre, en la categoria femenina “Vikingas 2.0” han estat les primeres en arribar a meta amb un temps de 3:28:49h i en mixta, l’equip “Astateketet 2”.