Home Destacats Les AUNEX de la UMH a Ibi obrin inscripcions per a encetar...

Les AUNEX de la UMH a Ibi obrin inscripcions per a encetar el curs en febrer del 2021

0
SHARE

Donades les circumstàncies actuals, les AUNEX (Aules de l’Experiència) encara no han pogut veure iniciat el seu curs a Ibi. Tant la Universitat Miguel Hernández (UMH) -que du a terme aquesta formació- com el mateix Ajuntament iberut organitzen minuciosament aquesta volta al curs per majors, sota les mesures sanitàries a aplicar en el moment en què aquestes es posin en marxa.

Els cursos que van a impartir s’oferiran per separat i en format online, de manera que es permetrà a l’alumnat que es matricule en aquells que vulguen. Es mantindrà tant el nombre d’hores -un total de 15 per curs- així com el seu preu unitari, de 12,50 euros.
Les classes seran per les vesprades de dilluns a dijous, i tindran inici al febrer de 2021 i fins al mes de juny. Es realitzaran connexions en directe i serà un treball autònom de cada alumne. En el moment de formalitzar la matrícula s’informarà l’alumnat dels dies i els horaris dels cursos, que s’establiran en funció de l’nombre d’alumnes i alumnes per grup.

Procediment per a la reserva de places

De la llista de cursos oferts, hauran de triar aquells als que es vulguin matricular i enviar un email a sabiex@umh.es amb les següents dades: nom, cognoms, telèfon, últim any en què ha estat matriculat en les AUNEX -si és que ho ha estat-, així com curs o cursos en què sol·licita reservar plaça.

Un cop acabat aquest pas, hauran fet la reserva de plaça en cadascun dels cursos elegits, però no la matrícula, de manera que el procés continuarà. Quan reben el correu de confirmació de la reserva, se’ls explicarà com procedir a la matriculació, que de nou serà en línia, a través de la plataforma de la UMH. Aquest segon pas per a la matrícula, així com el pagament de el rebut, es realitzarà a mitjans de gener de 2021.

L’alumnat podrà consultar qualsevol dubte per email a sabiex@umh.es, per telèfon al 965 222.547 o consultant el web www.sabiex.es. També a través de l’contacte de les coordinacions de les seus universitàries de la UMH. La reserva de cursos es realitzarà per ordre d’arribada dels correus. El període d’inscripció finalitza el 10 de desembre.