Home Alcoi Les bandes de música d’Alcoi criden als Moros i Cristians amb els...

Les bandes de música d’Alcoi criden als Moros i Cristians amb els Concerts d’Exaltació Festera

0
SHARE

La proximitat de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi posa en marxa tot l’engranatge que es relaciona amb la Festa gran de la ciutat dels ponts. Mentre els càrrecs i les filaes ultimen els darrers detalls a poc més d’un mes de la celebració dels festejos, altra de les potes de les Festes -la música-, també enceta cicle. Es tracta dels Concerts d’Exaltació Festera que ocupen el que resta del mes de març i part del d’abril.

Les quatre bandes de música alcoianes participen d’aquesta sèrie de concerts amb els que es crida a la principal festa alcoiana. Ho fan en rigorós ordre d’antiguitat invers de cada agrupació, començant per la més recent -el Serpis- i acabant per la de antiguitat, la Primitiva. En mig d’aquestes dos serà el torn per a la Nova i la Unió Musical. Totes elles han presentat un cicle que avarcarà els diumenges 15, 22 i 29 de mar, així com el 5 d’abril.

Tots els concerts tindran lloc a partir de les 11.45 al Teatre Calderón alcoià i les entrades ja estan disponibles a la web de ticketalcoi. Hi han previstes novetats per part de totes les bandes, entre les que es troben estrenes, fusions musicals, obres inèdites i un bon grapat de les peces que acompanyaran als festers durant la propera edició dels Moros i Cristians mçes coneguts del món.