Home Beniarrés Les Festes de Beniarrés es converteixen en la darrera víctima del coronavirus...

Les Festes de Beniarrés es converteixen en la darrera víctima del coronavirus en quant a oci i Cultura

0
SHARE

La cascada de localitats que es veuen oblidades a suspendre les seues principals Festes no para a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Les principals poblacions de la zona ja han confirmat que 2020 no comptarà amb els actes festers a cap d’elles, a excepció de Cocentaina, que té prevista una reunió per a decidir el futus dels seus Moros i Cristians aquesta mateixa setmana.

La darrera població de la muntanya alacantina en haver de cancel·lar els seus festejos ha sigut Beniarrés. La població del Comtat, els ha aplaçat de forma definitiva al 2021 sota la mateixa premisa que la resta de poblacions que ja ho havien fet: la impossibilitat -a dia de hui- de garantir la seguretat sanitària de la població. La previsible distància social tampoc ajuda a la celebració d’uns festejos que tenen un elevat component de contacte i germanor.

Els festejos estaven previstos, com cada any, per a mitjans del mes d’agost, i incloïen Moros i Cristians, fadrins, processons, misses, mascletaes i un llarg seguit d’activitats d’oci.