Inici Alcoi Les instal·lacions espotives alcoianes impediran usar els vestidors per a frenar l’evolució...

Les instal·lacions espotives alcoianes impediran usar els vestidors per a frenar l’evolució del coronavirus

102
0
COMPARTIR

Les preocupants dades de nous contagis que ha traslladat la Conselleria de Sanitat Universal respecte a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla -amb especial atenció a Alcoi- han provocat que s’hagen de tornar a restringir alguns serveis re oberts després del confinament. Entre ells, aquells que són utilitzats per múltiples persones, com són els vestidors i dutxes de les instal·lacions esportives.

La Regidoria d’Esports alcoiana ha pres la decisió de tancar de dilluns a divendres els vestidors a totes les infraestructures dedicades a la pràctica esportiva sota la seua gestió. Així, els usuaris del Poliesportiu Francisco Laporta, el de Caramanxel o del Complex Esportiu Eduardo Latorre no podran fer ús d’ells. Els esportistes hauran d’acudir ja amb la indumentària esportiva a elles i no podran fer ús de les dutxes.

Únicament es podran utilitzar els vestidors en el cas de les competicions del cap de setmana, prèvia petició de clau i sota la responsabilitat de seguir tots els protocols sanitaris per part d’un responsables. Les mesures entren en vigor aquest dimecres 28 d’octubre i estaran vigents, previsiblement, fins que l’evolució de la pandèmia ho permeta.