Home Alcoi Ajuntament i Generalitat programen 7 milions en inversions per a crear un...

Ajuntament i Generalitat programen 7 milions en inversions per a crear un ecobarri al Partidor amb 89 nous habitatges

0
SHARE

L’estratègia de rehabilitació urbana que suposa el Pla ARRU permetrà l’arribada de més inversions a la ciutat d’Alcoi. Avarquen diferents línies amb l’objectiu de regenerar zones urbanes degradades o que necessiten d’actuacions. Una pla en el que la ciutat d’Alcoi està immers des de fa anys, i que ha permès, entre altres, rehabilitar habitatges per diferents barris de la ciutat.

Les darreres inversions que ha conegut l’Ajuntament d’Alcoi per part de la Generalitat Valenciana ascendeixen a vora 7 milions entre les dos administracions i en dos vessants diferents. La primera d’elles -que suma més de 4,3 milions d’euros- suposa intervenir en el barri del Partidor per a crear una zona coneguda com ‘ecobarri’. Les ajudes del Consell permetran la construcció de 40 habitatges i la rehabilitació d’altres 9 al barri, a banda d’ajudes de fins al 56% de les obres de construcció per a les empreses privades que opten a elles.

La segona vessant suposa l’assumpció de les competències per a construir habitatges públics per part de l’Ajuntament d’Alcoi. S’espera construir-ne al voltant de 40 amb una inversió de 2,5 milions, dins d’una doble iniciativa que transformarà diferents àrees del Centre d’Alcoi.