Inici Educació Les màquines ja treballen per a construir el nou Col·legi Bracal a...

Les màquines ja treballen per a construir el nou Col·legi Bracal a Muro

355
0
COMPARTIR

Prop d’onze anys després, la comunitat educativa de Muro respira més aliviada que durant tota una dècada. Aquest temps és el que ha transcorregut des que l’antic Col·legi Bracal fou clausurat pels problemes estructurals que registrava. Tems durant el qual vàries generacions de joves de la localitat han passat tota la seua etapa de Primària donant classe en aules fabricades. I tot a pesar de les múltiples protestes i reclamacions cap a la Conselleria d’Educació

Aquest passat divendres 20, les màquines per fi han entrat als terrenys sobres els que s’ubicarà el demandat nou centre murer. Tot després de que, a principis de mes, la Conselleria i l’Ajuntament signaren els documents del replanteig. la comunitat educativa murera ha sigut informada ja de la posada en marxa dels treballs per boca del Director General d’Infraestructures Educatives.

Durant els proper 13 mesos, en principi, els operaris treballaran per a alçar de nou un centre mot necessari a la població del Comtat. I tot després d’una inversió que pares, professors i veïns de Muro venen reclamant des de fa anys, i que ascendeix a més de 5 milions d’euros.