Home Alcoi Les obres dels carrers Sant Maure, Santa Rita i El Tap començaran...

Les obres dels carrers Sant Maure, Santa Rita i El Tap començaran la setmana vinent

218
0
SHARE

Les obres de millora en l’accessibilitat i de renovació del paviment dels carrers Sant Maure, Santa Rita i El Tap començaran la setmana vinent. Els treballs seran duts a terme per la mercantil CANTÓ OBRAS, S.L. i estan pressupostades en 229.944,06 euros, IVA inclòs. El termini d’execució és de quatre mesos i una vegada siguen recepcionades tindran un any de garantia.

Tal com ja es va fer amb la reurbanització de Sant Francesc, l’actuació en aquests carrers perpendiculars consistirà en la renovació completa del paviment actual, amb l’objectiu de dotar a l’entorn d’una major accessibilitat i evitar relliscades.

Segons subratlla el regidor d’Urbanisme i vicealcalde, Jordi Martínez, “Aquestes obres formen part del programa de millores d’accessibilitat que duu a terme l’Ajuntament d’Alcoi i que no es limita al Pla d’Accessibilitat, en el qual cada any invertim mig milió d’euros. L’objectiu és aconseguir una ciutat més accessible per a totes les persones, contribuint, al mateix temps, a la revitalització del Centre, un barri on ja hem dut a terme actuacions similars com les de Sant Francesc, Sant Mateu, places de la Creu Roja i Ramón y Cajal o Sant Nicolauet, entre altres”.

L’obra s’executarà per fases per a minimitzar els problemes de mobilitat. Aquesta previst que la primera afecte els carrers El Tap i Santa Rita en els seus trams més pròximes al carrer Sant Josep i que es desenvolupe fins a principis de gener de 2022.

L’ajuntament ja ha posat en marxa un procés per a informar veïns, propietaris de negocis i d’establiments hostalers de la zona, així com als usuaris de places d’aparcament privat en aquests carrers.