Home Biar Les piscines de Biar, Beneixama i La Canyada no obriran aquest estiu...

Les piscines de Biar, Beneixama i La Canyada no obriran aquest estiu degut al risc de contagi per coronavirus

0
SHARE

Els ajuntaments de Biar, Beneixama i La Canyada -que pertanyen a la comarca de l’Alt Vonalopó però mantenen estrets lligams històrics i culturals amb l’Alcoià- han decidit no obrir les seues respectives piscines municipals cara a aquest estiu. El protocol de seguretat per a evitar la propagació de coronavirus és molt estricte en aquest sentit, havent d’afrontar tasques de desinfecció periòdica de les instal·lacions, manteniment de la distància de seguretat dins i fora de l’aigua i d’aforament de persones.

Tots tres consistoris han llançat un comunicat conjunt en el que situen la prevenció com a factor que els ha fet prendre aquesta decisió. Així les coses, centenars de veïns de les 3 poblacions es quedaran aquest estiu sense poder utilitzar les instal·lacions de bany municipals degut al coronavirus.

Pel moment, el cas d’aquestes localitats és l’únic que s’ha donat a l’interior alacantí. Bona part de les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla ja han anunciat l’apertura de les seues piscines amb totes les garanties de seguretat per a finals d’aquest mes de juny.