Inici Cocentaina Les visites guiades per Cocentaina encadenen des de juliol registrant un ple...

Les visites guiades per Cocentaina encadenen des de juliol registrant un ple absolut

92
0
COMPARTIR

La situació derivada de la Covid19 ha fet que el sector turístic no passe pel seu millor moment. Per això, a Cocentaina han hagut de reinventar-se per a poder sobreposar-se a la difícil situació del sector fent una aposta clara per les rutes de turisme actiu i de proximitat.

Recórrer el traçat urbà cristià i islàmic mitjançant una ruta teatralitzada, conéixer i contemplar les plantes, els bolets o les estreles de nit fent una passejada per la Serra de Mariola, pedalejar amb bicicleta visitant el castell de Penella o els recursos hídrics que hi ha a l’abast de la capital del Comtat, són algunes de les rutes que s’han dut a terme des de juliol i que acabaran a finals d’octubre per a donar pas a un mes de novembre dedicat a la gastronomia, on l’oli serà el protagonista com a producte estrela.

El Regidor de Turisme de l’Ajuntament contestà, Ivan Jover, ha destacat la importància que té per a Cocentaina aquestes rutes. Jover ha afirmat que “des de la Regidoria estem molt satisfets, tant per la gran acollida que estan tenint les rutes, totalment gratuïtes i segures, i ja s’està treballant per a realçar nous recursos de cara a 2021 perquè puguen ser també visitables”.