Home Cocentaina L’Home de les Orelles tornarà a celebrarse amb normalitat en Cocentaina el...

L’Home de les Orelles tornarà a celebrarse amb normalitat en Cocentaina el 31 de desembre

0
SHARE
Cartell promocional de L'Home de les Orelles de Cocentaina.
Cartell promocional de L'Home de les Orelles de Cocentaina.

Cocentaina torna a celebrar amb normalitat la tradició de l’Home de les Orelles a la zona del Pla de la Font després de dos anys de pandèmia. Anys enrere també s’ha dut a terme en un lloc proper a l’Hostalet, on, segons es conta, apareix cada 31 de desembre un home que té més orelles que dies li queden a l’any.

La Regidoria de Promoció Lingüística, a través de l’Agència AVIVA de Promoció del Valencià, ha decidit arrancar la cercavila a les 10:00 des de la part alta del Passeig a càrrec de la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet, que acompanyarà el pregoner fins al Pla de la Font. Allí mateix s’ha organitzat un espectacle a les 11:00 a càrrec de Lluís Abad, el qual inclou, entre altres, l’activitat de recerca d’orelles.

El regidor de Promoció Lingüística, Ivan Jover, es mostrava molt il·lusionat de tornar al format original i assegura que “implica un retorn als orígens de la festa en un espai de carrer on esperem que tant grans com menuts puguen gaudir d’aquest dia tan estimat per tots els contestans i contestanes”.