Home Alcoi L’IES Cotes Baixes d’Alcoi, pioner en màsters d’FP relacionats amb IA i...

L’IES Cotes Baixes d’Alcoi, pioner en màsters d’FP relacionats amb IA i ciberseguretat

428
0
SHARE

El proper curs lectiu 2020/2021 no sols serà un dels més esperats pel retorn previsible de la normalitat a les classes després de la pandèmia de coronavirus. També ho serà, especialment en el cas dels alumnes de Formació Professional (FP), per l’aprovació de vàries disciplines en les que s’oferiran, inclús màsters. És el cas de dos especialitats que tindran un ampli recorregut cara al futur: Intel·ligència Artificial (IA) i Ciberseguretat.

Es tracta de dos conceptes que tenen elevades possibilitats de desenvolupament i aplicació en el món present, però sobre tot futur. A més d’aquestes, altres 3 especialitats més han sigut aprovades i podran cursar-se en els centres d’FP a tota la Comunitat Valenciana. Pocs centres han sigut els elegits per a encetar aquesta formació especialitzada i d’elevada inserció, i entre ells es troba l’IES Cotes Baixes de la ciutat d’Alcoi.

El centre alcoià té anys d’experiència en FP i és un dels referents de la província d’Alacant en aquest tipus de formació. D’ací que siga un dels dos únics de tota la província que enceten cara al proper curs aquesta especialització. la FP està considerada com a una de les vessants formatives amb major capacitat d’inserció laboral degut a la demanda específica de personal especialista en els sectors productius operatius a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.