Home Alcoi Marc Vicens guanya la convocatòria del disseny de la imatge de la...

Marc Vicens guanya la convocatòria del disseny de la imatge de la Mostra de Teatre Amateur d’Alcoi

286
0
SHARE

Marc Vicens ha creat la imatge que ha guanyat la convocatòria de la imatge del cartell de la I Mostra de Teatre Amateur que se celebrarà els dies 4, 18 i 25 de novembre en el Teatre Calderón.

Aquesta iniciativa ha sigut impulsada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi amb exclusivitat per als artistes que formen part d’Industri.Art.

Recordem que la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura va convocar aquesta primera Mostra de Teatre Amateur. Per al cartell, des de la regidora es va proposar que la imatge fóra creada per alguna de les persones que formen part d’Industri.Art. Aquesta proposta va ser ben rebuda i també es va implicar a la Comissió d’Arts Plàstiques.

Es va fer una convocatòria per al col·lectiu d’Industri.Art format per més de 100 artistes locals amb una consignació econòmica de 600 € + IVA per la persona guanyadora.

El jurat format pel tècnic de Cultura i director de la Mostra de Teatre d’Alcoi, Miquel Santamaria, Gilberto Dobón com a representant del departament de Comunicació de la regidoria de Cultura, el president de la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura, Adolfo Mataix, la presidenta de la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura, Montse Ripoll i el regidor de Cultura, Raül Llopis, van triar una impactant imatge de Marc Vicens.

L’autor de l’obra seleccionada cedirà els drets de reproducció per al cartell de la Mostra i la peça original serà de la seua propietat, en cas de voler cedir-la passarà a formar part de la Col·lecció d’Art Municipal.

«Es tracta d’una imatge molt impactant que podrà ser la que millor presente aquesta primera edició d’una Mostra que naix del Consell de Cultura, igual que aquesta convocatòria. Dos exemples més de la gran participació dels col·lectius locals que s’impliquen per la cultura, que són molts i treballen de valent per dur endavant diverses iniciatives participades i consensuades a través del Consell de Cultura», ha explicat el regidor de Cultura, Raül Llopis.