Home Alcoi Mil persones podran accedir al Collao per a presencia el XLII Trofeu...

Mil persones podran accedir al Collao per a presencia el XLII Trofeu Ciutat d’Alcoi

363
0
SHARE

La Generalitat Valenciana ha autoritzat que el XLII Trofeu Ciutat d’Alcoi de futbol puga jugar-se amb públic, en concret un màxim de 1.000 espectadors. L’encontre serà el pròxim dissabte 10 d’octubre a les 19 hores en el Camp Municipal El Collao i s’enfrontaran el CD Alcoyano i el Yeclano Deportivo en un enfrotament que valdrà com a presentació dels blanci-blaus davant la seua afició.

Només podran accedir els socis del club amb invitació per a seguir tots els protocols de seguretat de la Covid19. Les persones sòcies que vulguen anar a veure el partit hauran d’arreplegar prèviament la invitació a les oficines del Club Deportivo Alcoyano, ubicades en el mateix Camp El Collao durant les jornades de dijous 8, divendres 9 i dissabte 10 d’octubre

“Vull felicitar el Club Deportivo Alcoyano perquè només rebre la notícia ja s’ha posat a treballar i en temps rècord ha determinat el sistema de repartiment d’invitacions. Aquest serà el primer partit que el públic local puga tornar a veure l’Alcoyano en el seu camp després de molt temps, serà un encontre que aprofitarà per conèixer el nou planter”, ha afirmat el Regidor d’Esports d’Alcoi, Miguel Juan Reig.