Home Destacats Miniland rep el Premi MIA 2021 a la Innovació per la seua...

Miniland rep el Premi MIA 2021 a la Innovació per la seua app eMyBaby

505
0
SHARE

Miniland, empresa d’Onil del sector del joguet educatiu i la puericultura amb més de 50 anys de trajectòria, s’ha alçat amb el Premi a la Innovació de producte / servei en els Premis MIA, organitzats pel Club de Màrqueting de la Mediterrània amb la seua app eMyBaby.

Aquest Premi MIA 2021 suposa un reconeixement a Miniland en matèria d’Innovació per la creació d’aquesta aplicació per a mòbil, tablet i ordinador, concebuda específicament per oferir una ajuda segura als pares de hui en les cures més importants per al nadó.

eMyBaby permet gaudir d’experiències interconnectades de desenvolupament i creixement des de l’etapa d’embarassada fins a cobrir moments de cura, nutrició, benestar, relaxació i somni de el nadó. A més, ha estat la primera app de puericultura que uneix la funcionalitat de diferents productes connectats des d’abans, fins i tot, del naixement del bebè.

Mar Ivars, Chief Innovation Officer de Miniland ha expressat la seua gratitud per aquest important premi. “Aquest guardó suposa el reconeixement als 50 anys d’experiència de Miniland creant productes de puericultura i joguina, on la innovació és sempre la nostra raó de ser, present des del procés d’ideació, i aplicada, no només en la tecnologia, com en el cas d’aquesta app, si no en l’ús de nous materials biobasados, en l’aplicació del coneixement, en comunicació i en la manera de posicionar la marca i els seus valors … el nostre repte diari és: què podem fer diferent per ajudar a mares, pares i profes, per construir un món millor on cada xiquet brille amb llum pròpia? Amb aquesta visió innovadora, explotem amb èxit les noves idees per aconseguir avantatges competitius “.

L’empresa d’Onil va ser seleccionada entre 60 marques que van presentar candidatura per aquesta edició dels premis, quedant finalista al costat de Dormitienda i Sandara (Vicente Gandia), en la categoria Innovació de Producte / Servei.