Home Alcoi Mor l´alcoià Adrián Espí als 81 anys

Mor l´alcoià Adrián Espí als 81 anys

0
SHARE

El món de la Festa i la cultura d´Alcoi plora la mort d’Adrián Espí, Doctor en Història de l’Art i cronistes de l’Associació de Sant Jordi, que moria este dimecres als 81 anys d’Edat després de no poder superar la malaltia que patia.

Espí, era catedràtic d’Història d’Art en la Universitat d’Alacant, a més, va dirigir l’Institut de Cultura Alacantí Juan Gil-Albert entre 1996 i 2003 i va ser autor d’un gran nombre d’articles sobre l’art i les festes a més de publicar diversos llibres, entre els quals destaquen les seues publicacions sobre la Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi. Són conegudes les seues publicacions en la revista de festes d´Alcoi, en l’edició d’aquest 2022 apareix la que serà ja la seua última publicació.

Molt vinculat al món de la festa va ostentar la capitania de la Filà Navarresos en 1976, de la qual en l’actualitat era el fester més veterà ostentant el número 1 i en la qual va fer de tot, Cavaller, Esquadra, Diana. Segur que els seus companys de filà ho recordaran d’ací a uns dies quan se celebren les festes de Moros i Cristians.
El Sepeli s’ha realitzat aquest matí a a l’Església de Santa María d’Alcoi.