Home Muro Mor Josué Rodríguez, Buggy, un dels cantants del grup Cactus.

Mor Josué Rodríguez, Buggy, un dels cantants del grup Cactus.

0
SHARE

El raper del grup Cactus, Josué Rodríguez de 33 anys, més conegut com a Buggy, va morir el passat divendres en un accident de trànsit. Així ho ha anunciat Rafa Martí, el road manager del grup, a través dels xarxes socials.

Buggy, que va nàixer a Muro el 1988, va formar part del grup des de l’inici i va posar la veu als dues àlbums de la formació: Cxctvs, publicat el 2018, i Roma, el 2019. Segons les declaracions que ha donat el cantant principal de la formació, Eldemuro, el grup continuarà endavant perquè “és el que ell haguera volgut” i “ho haurem de fer sense ell, com puguem”.

El cantant ha format part de Cactus des dels seus inicis i ha posat la seua veu en els dos discos publicats fins avui per la formació: “Cactus” (Maleït Rècords, 2018) i “Roma” (Halley Supernova, 2019).

El jove estava aquests dies immers en l’enregistrament del nou àlbum del grup, els membres del qual han expressat el seu dolor en les xarxes socials.

“Amic, hem passat molts ratos bons i inoblidables. No m’ho puc creure, no m’ho crec. La vida és massa injusta, ens colpeja massa fort.
Vola molt alt, a la troop sempre et tindrem present. Cuida’ns des d’allà dalt. Ens deixes un buit molt gran.”