Inici Esports Muro renova la gespa artificial de ‘La Llometa’ amb una subvenció de...

Muro renova la gespa artificial de ‘La Llometa’ amb una subvenció de Diputació

173
0
COMPARTIR

Els esportistes de Muro ja poden gaudir d’una important i necessària millora en el Poliesportiu Municipal. Beneficiarà especialment als practicants de futbol. Es tracta de la substitució de la gespa artificial del camp municipal ‘La Llometa’, la qual mitjançant una subvenció recent demanada per l’Ajuntament de Muro i atorgada per la Diputació d’Alacant, ha permès que es fera realitat aquesta actuació.

L’obra, valorada en uns 129.000 euros, ha quedat culminada en un període de tres setmanes, el que permetrà -amb permís de les autoritats sanitàries en fnció a l’evolució de la pandèmia– encetar la nova temporada en unes instal·lacions immillorables. El Muro C.F., que crearà un equip filial cara a la propere campanya, serà el principal beneficiari.

“Estem molt contents de com a quedat el camp municipal de ‘La Llometa’, ja que degut al seu ús continuat i l’antiguitat del terreny de joc, demanava a crits un canvi de gespa per poder jugar en condicions idònies i evitar lesions”, ha comentar el Regidor d’Esports murer Kike Pascual.