Home El Comtat Muro emet de forma on-line el documental “Flores en la basura”

Muro emet de forma on-line el documental “Flores en la basura”

141
0
SHARE

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Muro i l’Associació Elviart/Microvinya, col.laboren en l’emissió on-line de la pel·lícula documental “Flores en la Basura”, obra dirigida per José Antonio Romero i amb guió de Joaquín Estefanía i del propi director. 

Aquest film rodat entre els anys 2013 i 2019, ens parla sobre les conseqüències que la recent recessió econòmica i crisi social ha tingut en diverses famílies espanyoles, agreujat més si cap, amb l’actual pandèmia de la covid-19.

Amb la participació de noms tan rellevants com Iñaki Gabilondo, Antonio Garrigues, Almudena Grandes, Javier Gomá, Marta Flich, Paco Álvarez, Sami Nair, Susan George, Marcos de Quinto, Emilio Ontiveros, etc…el documental “Flores en la Basura” no deixa indiferent a ningú i ens convida a reflexionar sobre el tipus de societat desigual que entre tots estem creant. 

Aquesta projecció s’emetrà el proper dijous 25 de març, a les 19.00h i anirà acompanyada d’una tertúlia-debat posterior a la qual es convida a totes les veïnes i veïns de Muro interessats perquè hi participen

Inscripció prèvia :

muroparticipa@vilademuro.net

microvinya@gmail.com