Home El Comtat Muro i Quatretondeta reben ajudes de Diputació per a gestionar residus i...

Muro i Quatretondeta reben ajudes de Diputació per a gestionar residus i recuperar zones degradades

1413
0
SHARE

La Diputació d’Alacant ha aprovat el llançament d’una línia d’ajudes mitjançant la qual ajudar a diverses localitats i mancomunitat a gestionar d’un millor mode els residus urbans que generen. Aquestes subvencions també van encaminades a possibilitar la millora de zones que durant anys han sigut objecte de vessaments de residus, amb la consegüent degradació del paisatge.

El total de les ajudes destinades per l’ens provincial ascendeix a 900.000 euros, dividits en diferents partides. Una d’elles comprèn una ajuda de 20.000 euros per a la localitat de Quatretondeta, al Comtat, amb els que poder recuperar zones on els vessaments incontrolats de residus han fet malbé l’entorn i la biodiversitat.

Altra de les línies d’ajuda es refereix a la construcció d’infraestructures on es cree compost provinent de les restes orgàniques de la brossa. Deu localitats alacantines rebran aquestes ajudes, entre elles Muro, que tractarà d’optimitzar així la gestió dels seus residus urbans.

Per altra banda, la Mancomunitat del Xarpolar -que avarca part de les poblacions de la muntanya alacantina- així com la Mancomunitat de Serveis Socials de Beneixama, La Canyada i Camp de Mirra, també rebran mes de 203.000 i 57.000 euros respectivament per a millorar el seu transport i tractament de residus.