Home Cultura Muro ingressa en el Festival Provincial d’Arts Escèniques amb dos representacions de...

Muro ingressa en el Festival Provincial d’Arts Escèniques amb dos representacions de teatre i dansa

0
SHARE

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Muro ha sol·licitat formar part del Festival Provincial d’Arts Escèniques de la Tardor 2020 que organitza la Diputació d’Alacant, i ho farà amb dues obres, una de teatre i una de dansa per a públic infantil i familiar.

La primera de les obres és ‘El testament de Maria’, de la companyia alcoiana La Dependent, que es representarà el dia 10 d’octubre a les 20.00h al Centre Cultural, i està basada en l’obra de Colm Tóibín. Conta la història de Maria, la mare de Jesús, però que va més enllà del personatge històric, dels evangelis, i se centra en la figura de la Verge com a dona, com a mare, i que ens parla de la seua condició humana i de la seua experiència davant la pèrdua d’un fill.

La segona obra, ‘Eva y Adán’, és de dansa i està adreçada a un públic infantil i familiar. Tindrà lloc el divendres dia 30 d’octubre a les 19.00h al Centre Cultural i és una adaptació del mite des del cos i les seues possibilitats. Es tracta d’un espectacle de dansa actual, modern, en què la trobada, la ingenuïtat, la curiositat, el descobriment, el joc, el desenvolupament i el progrés són les bases de l’espectacle, que endinsa en la comunicació i en les arts humanes. A més, és un espectacle recomanat per la Xarxa de Teatres.

Des de la Regidoria de Cultura murera es mostren convençuts que la millor manera de donar suport al sector cultural és contractar-los perquè la gent de Muro puga gaudir d’uns espectacles professionals i de qualitat, sempre prenent les mesures sanitàries necessàries per a evitar contagis per Covid19.