Home Destacats Muro prepara nombroses activitats per celebrar el 9 d’octubre al municipi

Muro prepara nombroses activitats per celebrar el 9 d’octubre al municipi

0
SHARE

La localitat de Muro ha preparat nombroses activitats per celebrar, un any més, la festivitat del 9 d’octubre.

La lectura del manifest del 9 d’octubre ha tingut lloc el diumenge 3 d’octubre al Centre Cultural amb motiu del Concert a càrrec de la Unión Musical de Muro.

La resta d’actes que ens esperen a Muro s’inicien el 8 d’octubre amb la celebració del 9 d’octubre als centres educatius del municipi acompanyats per La Xafigà.

El dissabte 9 d’octubre es duran a terme al carrer de 9h a 13h partides de pilota organitzades pel Club Pilota Valenciana Muro en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadets.

Mentre, al Parc del Batà de 10h a 14h es realitzaran activitats ludicocreatives per als més menuts -de 5 a 12 anys- de la mà del Taller Murocupa’t 4. També al Batà podran participar a l’escape room “La Reconquesta de Jaume I” xiquets i xiquetes d’entre 10 i 15 anys. La inscripció per a participar en aquesta activitat és telefonant al 671617268.

A les 10:30h a la Plaça del Matzem tindrem el cros popular del 9 d’octubre i com el passat any, tornaran a celebrar-se les paelles de germanor de forma virtual sota el nom: “Paella Segura a casa”. Des de l’Ajuntament de Muro conviden a la ciutadania a enviar fotografies mentre celebren les paelles a casa per realitzar després un vídeo amb totes. Els que vulguen podran enviar les seues fotos al: 673654986.

El dilluns dia 11 d’octubre a les 19:30h els que ho desitgen podran veure al Centre Cultural “La boda de Rosa”.

El divendres 15 d’octubre s’inaugura a l’espai d’Art Arpella – Arxiu Municipal a les 20h l’expossició “Trànsit(s): Teixit d’un territori”, dels alumnes de l’escola d’art i disseny d’Alcoi. Uns treballs que podran veure’s del 15 d’octubre al 6 de noviembre de dijous a dissabte de 17h a 21h.

El dissabte 16 d’octubre es conclouran les celebracions amb la representació de l’obra de teatre “Icària”, a càrrec de la companyia La Dependent, emmarcada dins del Festival Provincial d’Arts Escèniques de la Diputació d’Alacant.