Inici Esports Muro rep 123.000 euros de Diputació per a reparar camins i mantenir...

Muro rep 123.000 euros de Diputació per a reparar camins i mantenir instal·lacions esportives

594
0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Muro podrà invertir en la millora i reparació de diferents infraestructures al seu terme municipal. La Llei de Restricció de la Despesa -més coneguda com Llei Montoro- continua bloquejant els romanents positius de tresoreria a les localitats de l’interior alacantí, pel que les dotacions a invertir provenen de la Diputació d’Alacant. Concretament de les subvencions per a inversions financerament sostenibles.

En total seran prop de 123.000 euros els que rebrà la vila murera per a invertir en dos vessants diferents. El gros de la inversió -més de 91.000 euros-, anirà destinat a la repració de camins com el Peu del Montcabrer, el del Barranc o la Via del Xitxarra. Actualment es troben en males condicions, pel que durant els dos darrers mesos s’invertirà bé en enquitranar-los o bé en millorar-los a base de grava. Els treballs es troben en procés de licitació

La segon vessant, en la que s’invertiran per damunt de 31.500 euros, és en la rehabilitació integral de la pista de patinatge, futbol sala i handbol del poliesportiu. Amb aquests fons es canviarà i polirà el paviment i es pintaran les ratlles per a demarcar els diferents terrenys de joc en funció de les diferents disciplines que es practiquen a la pista.