Home El Comtat Les millores a la piscina de l’Alqueria d’Asnar permeten un estalvi del...

Les millores a la piscina de l’Alqueria d’Asnar permeten un estalvi del 24% en manteniment

0
SHARE

Durant els darrers compassos de l’estiu, l’Alqueria d’Asnar ha dut a terme una sèrie d’inversions en una de les seues infraestructures més conegudes i utilitzades. Cada dia són desenes les persones no sols de la pròpia població del Comtat, sinó també de la resta de localitats que l’envolten les que es beneficien de la piscina pública climatitzada alqueriera. És tracta d’un dels orgulls d’aquest municipi.

Tot i que s’ubica dins del poliesportiu, la piscina climatitzada és la joia de la corona de l’Alqueria. Cosa que ha fet que les inversions en manteniment s’hagen centrat en gran mesura en ella. Els treballs escomesos en ella han permès reduir en 124.000 la quantitat de litres necessaris per a ompliar-la. Al mateix temps, també s’ha eliminat el clor com a element de manteniment, i s’ha substituit per filtres de sal. Aquestes dos mesures permetran d’ara endavant un estalvi d’un 24% en el seu manteniment.

A banda d’això, els treballs de manteniment al poliesportiu han consistit també en la millora del subministrament d’aigua potable per totes les instal·lacions. A més, s’han reformat totes les dutxes i s’ha instal·lat un descalcificador que millorarà el pas de l’aigua, contribuint a més a un millor manteniment de les canonades d’aigua.