Inici Muro Muro rep vora 65.000 euros per a contractar aturats en 2019

Muro rep vora 65.000 euros per a contractar aturats en 2019

393
0
COMPARTIR

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, encapçalada pel Conseller Rafa Climent, ha concedit a l’Ajuntament de Muro dues subvencions destinades a la contractació de persones aturades.

Aquestes subvencions han fet possible la contractació d’un total de cinc persones, a jornada completa, amb una durada de sis mesos i mig. L’equip de govern ha optat per reforçar l’equip de neteja d’edificis i de conserges i crear una brigada d’obres i oficis múltiples.

Les dues subvencions són: el programa EMCORP, per a la contractació de persones aturades d’almenys 30 anys, per import de 33.160,63€; i el programa EMCORD, per a la contractació de persones en situació d’atur de llarga durada, per un import de 30.875,92€.

“Amb aquestes dues subvencions podem reforçar la plantilla de l’Ajuntament i disposar d’una brigada d’obres per als Serveis Municipals, per a resoldre els problemes de manteniment que diàriament sorgeixen al carrer i així millorar la vida dels nostres veïns i veïnes”, ha declarat l’Alcaldessa Jaquelin Cerdà