Home Alcoi Música, esport i arts plàstiques conqueriran Alcoi amb l’Urban Skills

Música, esport i arts plàstiques conqueriran Alcoi amb l’Urban Skills

2008
0
SHARE

La setmana del 24 al 30 de setembre, la següent de la II Setmana Modernista d’Alcoi, la ciutat del ponts canvia de terç per a passar del modernisme a la cultura urbana del segle XXI. Ho fa de la mà de la Regidoria de Joventut i dels diferents esdeveniments que hi han programats en les vessants culturals de la músic, l’esport i les arts plàstiques.

Durant aquestes jornades hi han programades una sèrie d’activitats relacionades amb aquestes vessants que ocuparan diferents localitzacions alcoianes. Hi han programades mostres de murals de gran format elaborats mitjançant graffitis, a més de una jornada dedicada als concerts de hip hop i rap i a un dels esports més reconeguts de la cultural urbana com és el patinatge.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa, part de la qual està inclosa en els Pressupostos Participatius, és complementar l’oferta per als joves de la ciutat, oferint alternatives d’oci poc vistes a Alcoi, però que no obstant tenen el seu públic. Artistes de tota la província, tant en l’àmbit musical com en el de les arts plàstiques, estaran a Alcoi per a mostrar les seues habilitats urbanes.