Home Alcoi Nèstor Abad, més prop de Paris 2024 després d’aconseguir un or i...

Nèstor Abad, més prop de Paris 2024 després d’aconseguir un or i una plata en la Copa del Món disputada a Israel

0
SHARE
Nèstor Abad mostra la medalla d'or aconseguida a Tel Aviv.

El nivell de la gimnàstica artística alcoiana no deixa d’augmentar, tal i com estan demostrant els i les gimnastes alcoians que formen part de les seleccions nacional masculina i femenina. Nèstor Abad, Maia Llàcer i Laura Casabuena disputen cada any proves internacionals en les que aconsegueixen bons resultats. Aquest cap de setmana ho ha fet palès el primer d’ells.

I és que Abad ha viatjat fins a Israel -concretament a la ciutat de Tel Aviv- per a disputar una de les proves que composen la Copa del Món. Una competició que ha resultat molt productiva per als interessos del gimnasta alcoià, que ha tornat a Espanya amb dos metalls al coll. Aquesta prova computa per a la classificació mundial de l’especialitat, a més de valdre com a prèvia per al Campionat del Món que es disputarà al setembre a Bèlgica.

Objectiu: Paris 2024

El d’Alcoi ha quedat classificat en segon lloc en la final d’anelles a terres israelianes i primer en la de barres, fent sonar l’himne espanyol al pòdium. Uns resultats que li donen a Nèstor Abad un impuls moral per a afrontar el Mundial de setembre, classificatori per als Jocs Olímpics de Paris 2024. Aquest darrer és el gran objectiu que s’ha fixat l’atleta alcoià per al futur proper.