Home Alcoi Néstor Abad queda 6º per equips en els Europeus de Gimnàstica celebrats...

Néstor Abad queda 6º per equips en els Europeus de Gimnàstica celebrats a Glasgow

0
SHARE

El gimnasta d’Alcoi Nèstor Abad és un dels integrants de l’equips espanyol que ha quedat classificat en sisè lloc als Europeus de Gimnàstica que es disputen a Glasgow. El resultat és considerat com un èxit, tot i que l’equip espanyol ha obtingut menys punts en la ronda final que en la classificació. Abad ha participat en els sis aparells amb els que es disputa la final.

La ciutat escocesa de Glasgow està acollint els Campionats d’Europa de Gimnàstica durant les darreres jornades, un cita del calendari competitiu que ha portat al vigent campió d’Espanya, l’alcoià Nèstor Abad, a participar en les proves. Concretament en la d’aparells per equips, en la que el gimnasta d’Alcoi participa juntament amb altres quatre companys. El passat divendres, l’equip espanyol aconseguia clavar-se en la final, dins d’una competició que només dona accés a la darrera ronda als 8 primers equips.

La puntuació d’Espanya, estibada per les bones notes d’Abad en els 6 aparells en els que ha participat, ha permès a l’equip espanyol accedir a la final superant la barrera dels 240 punts. No obstant, la nota en la ronda definitiva ha quedat per davall d’eixa qualificació degut a les pitjors notes obtingudes pels gimnastes espanyols, inclòs Nèstor Abad. Tot i això, l’equip espanyol, que considerava un èxit estar en la final, ha millorat resultat, quedant classificat en sisena posició per davant d’Itàlia i Turquia. Rússia, Gran Bretanya i França s’han emportat els metalls.