Home Alcoi Neteja intensiva per a prevenir contagis per coronavirus als centres de salut...

Neteja intensiva per a prevenir contagis per coronavirus als centres de salut d’Alcoi i Ibi

878
0
SHARE
Centre de Salut Ibi II

La desinfecció és una de les principals tasques que afronten els serveis de neteja a les respectives poblacions de la muntanya alacantina durant aquest epidosi de pandèmia. El coronavirus -a deferència de la grip-, té la capacitat de viure durant hores sobre qualsevol superfície. Per això, qualsevol punt que haja estat en contacte amb un contagiat pot ser un vector per a provocar més contagis.

Aquest fet es concentra especialment en els voltants dels centres de salut. Per això, des dels ajuntaments d’Alcoi i Ibi estan duent a terme una campanya per a desinfectar aquests entorns. Els operaris dels serveis de neteja de totes dos poblacions duen a terme neteges intensives amb aigua a pressió i diferents productes per a acabar amb els possibles virus que puguen mantenir-se amb vida prop d’aquestes ubicacions.

A més, també està fent-se un esforç extra per a desinfectar totes les instal·lacions municipals. Unes accions per a incrementar la seguretat sanitària que també estan arribant a aquelles ubicacions on la població pot adquirir subministraments bàsics, com supermercats o farmàcies. En aquests punts es concentra a dia de hui la major quantitat de persones durant el confinament.

Des de les dos poblacions s’ha llançat un consell a la població per a que complisca amb els horaris per a dipositar la brossa, al temps que demanen que no es dipositen altres residus no pertinents.