Home Alcoi Nova iniciativa de Cultura per commemorar la Capitalitat Cultural a través...

Nova iniciativa de Cultura per commemorar la Capitalitat Cultural a través de l’art

206
0
SHARE

“L’Art de la Capitalitat” consisteix a convidar als artistes d’Industri.Art a explorar les possibilitats de l’obra seriada

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi durà a terme una proposta avalada pel Consell de Cultura – Comissió d’Arts Plàstiques. Aquesta acció té per nom “L’Art de la Capitalitat” i consisteix a convidar als artistes d’Industri.Art a explorar les possibilitats de l’obra seriada.

Per executar aquest projecte es realitzarà la impressió de dues Proves d’Autor d’una obra a l’elecció de cada artista que vulga participar.

La impressió serà mitjançant injecció de tinta certificada sobre paper A3 Canson Etching Rag de 310 g.

D’aquestes dues Proves d’Autor una serà propietat de l’artista directament sense cost econòmic i l’altra passarà a formar part de la Col·lecció Municipal d’Art d’Alcoi amb la intenció de deixar un record d’aquesta efemèride de la Capitalitat Cultural Valenciana 2020/2021. Des de l’Ajuntament s’emetrà una certificació de l’edició, documentació i catalogació pertinent de la inclusió de les obres a la Col·lecció Municipal d’Art d’Alcoi.

La tirada i producció serà costejada amb fons de la partida anual del Consell de Cultura i concretament de la Comissió d’Arts Plàstiques.

A més, l’obra produïda formarà part de la secció #especials de la plataforma web i si l’artista ho desitja, es posaran a la venda.