Home Cocentaina Novena edició de les ajudes a la rehabilitació d’edificis de més de...

Novena edició de les ajudes a la rehabilitació d’edificis de més de 40 anys a Cocentaina

0
SHARE

La Junta de Govern local de l’Ajuntament de Cocentaina ha aprovat dues convocatòries d’ajudes per la rehabilitació de cobertes i façanes i tancaments per a 2020.  L’objectiu d’aquestes ajudes és la regeneració, rehabilitació i conservació del nucli antic de la vila comtal, en aquelles àrees on hi ha un major deteriorament, ja que són uns elements fonamentals per garantir la seguretat estructural dels edificis.

Aquestes ajudes venen duent-se a terme des de 2012 i ampliant-se l’àmbit d’actuació des de 2013 als barris, pedanies i la resta del nucli urbà de Cocentaina, sempre que les edificacions tinguen una antiguitat d’almenys 40 anys.

Les obres a realitzar que s’emmarquen en aquest tipus d’ajudes són: reparació de cobertes i façanes en mal estat, incloent elements de forjats i cobriment; impermeabilització de cobertes; i neteja, restauració o substitució de tancaments.

Tant la Regidora d’Obres i Serveis, Mariona Carbonell, com la Regidora d’Urbanisme Eugenia Miguel, s’han mostrat satisfetes per poder dur endavant, per nové any consecutiu, aquest tipus d’ajudes amb les quals incentivar la regeneració del nucli antic de Cocentaina. Una tasca més rellevant si cal en aquelles àrees on hi ha un major deteriorament, on el Consistori col·labora directament amb els propietaris amb la rehabilitació d’una de les zones de major atractiu del municipi.